Wyszukiwarka
Masz pytanie?

Christopherus Mix mięsny z dziczyzną

Cena:8.90PLN
Netto:7.24PLN(Vat 23%)
Do koszyka

Christopherus Mix mięsny z dziczyzną

Kompletna karma dla psów.

 

Jedno jest pewne: psy uwielbiają mięso. Dlatego mieszanki mokrej karmy Christopherus są przygotowywane z dużej ilości świeżego mięsa. Wyselekcjonowane surowce, takie jak drób, jagnięcina, łosoś, wołowina czy dziczyzna, oraz ich staranne przygotowanie sprawiają, że potrawa jest zdrowa, lekkostrawna, a tym samym smaczna. Zalecamy łączenie mieszanek mięsnych Christopherus z naszymi miksami warzywno-owocowymi. Dlaczego? Po prostu: możesz zaoferować swojemu futrzastemu przyjacielowi inne naturalne składniki takie jak owoce i warzywa. Christopherus - dla zdrowego, witalnego życia i zbilansowanej diety.

 

Mokra karma Christopherus z dziczyzną została przygotowana ze świeżego mięsa i podrobów z jelenia, wołowiny i dzika.

 

Wyselekcjonowane wysokiej jakości surowce oraz delikatny sposób przygotowywania sprawiają, że jest ona lekkostrawna, smaczna i zdrowa. Świadomie unikamy dodatku roślinnych ekstraktów białkowych (soja) oraz barwników, aromatów i konserwantów.

 

Skład:

70% mięsa i podrobów (30% jelenia, 25% wołowiny, 15% dzika), 25,8% bulionu, 2% skrobi z grochu, 1% lignocelulozy, 1% minerałów, 0,2% oleju lnianego

 

Składniki analityczne:

Białko surowe 9%, tłuszcz surowy 6%, włókno surowe 0,5%, popiół surowy 2,5%, wilgotność 75%, wapń 0,4%, fosfor 0,3%, sód 0,2%

 

Dodatki żywieniowe na 1 kg

Witamina D3 (3a671) 200 IU, witamina E (3a700) 100 mg, tauryna (3a370) 450 mg, biotyna (3a880) 0,2 mg, cynk (3b606) 12 mg, żelazo (3b106) 10 mg, mangan (3b504) 2 mg, jodek potasu (3b201) 0,7 mg, miedź (3b406) 0,5 mg

 

Dodatki technologiczne na 1 kg

Mączka chleba świętojańskiego (E410) 5000 mg

 

Dawkowanie: należy podawać w temperaturze pokojowej. Zapewniając dostęp do świeżej wody pitnej. Podane dawkowanie jest przybliżone i może różnić się w zależności od wieku, rasy czy aktywności psa.

 

 

Polecamy także:

 

Komentarze

Komentarz
Ocena: